ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πράσινη» τεσσάρα μέσα στου Ρέντη η Κ-15!

Η Κ-15 του Παναθηναϊκού επικράτησε 4-1 επί του Ολυμπιακού στου Ρέντη, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία επιβλητική νίκη επί του Ολυμπιακού στου Ρέντη. Η Κ-15 του τριφυλλιού ήταν σαφώς ανώτερη καθ΄όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα οι «πράσινοι» πήραν κεφάλι στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του του Βολάκη. Στο 13′ ο Δήμος είχε προσπάθεια στο δοκάρι και τελικά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με σουτ στο 25ο λεπτό του αγώνα.

Η αντίδραση του Ολυμπιακού ήταν άμεση και στην επόμενη φάση μείωσαν με τον Κουτσογούλα. Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ο Ολυμπιακός πίεσε αλλά τελικά οι πράσινοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τους Κολοσκάμης (74′) και Δήμο (83′).

Μεγάλη νίκη για τα πράσινα πιτσιρίκια.

Ολυμπιακός: Πούλιος, Κατηφόρης, Μπομπότης, Χρήστου, Γιαλεδάκης, Πάνος (59’ Πρέλιας), Σταυρόπουλος, Κίτσας (41’ Ρέτσος), Μόσχος (41’ Φλώκος), Κουτσογούλας (75’ Μάνδρος), Ποιμενίδης (62’ Γιαννόπουλος).

Παναθηναϊκός: Δρανδάκης, Τσεβάς, Κοκαράκης (49’ Νταμπίζας), Αλεβιζάκης, Ρουσίτ, Ψύλλας (9’ λ. τρ. Αγγελόπουλος), Βολάκης (81’ Κατσαρής), Προδρομίτης (72’ Μπέρκης), Δήμος, Κυριόπουλος (62’ Καλοσκάμης), Καλλέργης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version