ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ψυχαγωγία

Έρχεται νέα retro κονσόλα που θα παίζει games της SEGA

Από διάφορα format και με πολλές δυνατότητες.

Έρχεται νέα retro κονσόλα που θα παίζει games της SEGA

Η κατασκευάστρια ρετρό κονσολών Analogue, άφησε πολύ καλά δείγματα γραφής με το περσινό Super Nt και σκοπεύει να συνεχίσει κάνοντας κάτι αντίστοιχο για retro τίτλους της SEGA.

Πιο συγκεκριμένα, η Analogue παρουσίασε το Mega Sg, το οποίο θα παίζει όλα τα παιχνίδια των Mega Drive, Master System, Game Gear, Mark III, SG1000 και SC-3000.

Διαβάστε περισσότερα για το πολύ ενδιαφέρον αυτό μηχάνημα στο ειδικό άρθρο του Enternity Mega Sg ρετρο κονσόλα πληροφορίες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ