ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι από νωρίς στο «καταπράσινο» ΟΑΚΑ!

Το ΟΑΚΑ βάζει τα... καλά του και γίνεται... καταπράσινο το απόγευμα του Σαββάτου. Οι εκτιμήσεις για τα εισιτήρια και την προσέλευση.

Όλοι από νωρίς στο «καταπράσινο» ΟΑΚΑ!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες και παράλληλα να γίνει το «αφεντικό» του αθηναϊκού ντέρμπι, απέναντι στην -συγκάτοικο- ΑΕΚ.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ανταποκριθεί και με το παραπάνω όσον αφορά τα εισιτήρια. Από την Παρασκευή, οι ρυθμοί διάθεσης ανεβαίνουν, κάτι που οδήγησε το τριφύλλι ώστε να πάρει την απόφαση για άνοιγμα ορισμένων θυρών στο πάνω διάζωμα, ώστε να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι ενδιαφερόμενοι.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 30.000 οπαδούς, κάτι που σημαίνει πως οι εξέδρες του ΟΑΚΑ θα γίνουν… καταπράσινες, καθώς άπαντες θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή γιορτή και να στηρίξουν, μέσω της φωνής τους και χωρίς ακρότητες, την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.100 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για το αποψινό ντέρμπι, θα ήταν προτιμότερο να προσέλθουν νωρίτερα στο γήπεδο για να αποφευχθεί η οποία ταλαιπωρία στη διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων και να μην δημιουργηθεί συνωστισμός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.