ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πρασίνισε» ο Λευκός Πύργος

Ο ξιφομάχος του Παναθηναϊκού Σάββας Καββαδίας ύψωσε τη σημαία του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη

«Πρασίνισε» ο Λευκός Πύργος

Ο ξιφομάχος του Παναθηναϊκού Σάββας Καββαδίας ύψωσε τη σημαία του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη καθώς κατέκτησε το κύπελλο ξίφους μονομαχίας στο τουρνουά «Λευκός Πύργος» στη Θεσσαλονίκη.

Ο αθλητής του «τριφυλλιού» έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και δίκαια κατέκτησε το τρόπαιο. Από κει και πέρα καλή ήταν και η εμφάνιση του Γιάννη Καρακασιλιώτη που κατέλαβε την 16η θέση

Σε ότι αφορά το κύπελλο παγκορασίδων που έγινε στη Φλώρινα ο ΠΑΟ είχε διπλή εκπροσώπηση και η Ρωμυλίνα Κάζαγλη κατέλαβε την τιμητική 7η θέση ενώ θετική ήταν και η παρουσία της Γαβριέλας Κοκκώση που ήταν 13η.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...