EUROLEAGUE

Απαραίτητο το restart, ζητούμενο η νίκη!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται απόψε (21:00) τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, αναζητώντας τη νίκη η οποία θα ισχυροποιήσει τη θέση του στην πρώτη οκτάδα.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε την πρώτη επτάδα αγώνων με τρεις απώλειες, με την τελευταία (στην έδρα της Εφές) να συνδυάζεται από κακή εμφάνιση. Το 4-3, έπειτα από τα χθεσινά αποτελέσματα, έχει φέρει το τριφύλλι στην έβδομη θέση, καθώς φέτος ο ανταγωνισμός για την οκτάδα έχει αυξηθεί αρκετά.

Οι «πράσινοι» καλούνται να αφήσουν πίσω τους την ήττα, αλλά και την κακή εμφάνιση στην Τουρκία και με «όπλο» την ψυχολογία που απέκτησαν μετά τη νέα νίκη επί του Ολυμπιακού, αλλά και με τη στήριξη του κόσμου τους, θέλουν να καταβάλλουν την αντίσταση της Μπαρτσελόνα (21:00), η οποία φέτος έχει παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο, φανερά προς το καλύτερο.

Η αντίδραση από πλευράς Παναθηναϊκού είναι επιβεβλημένη και η νίκη θα αποτελέσει το κύριο ζητούμενο, καθώς ακολουθεί ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα, με το αμέσως επόμενο παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδος να λαμβάνει χώρα στην έδρα της Μπασκόνια.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).

Exit mobile version