ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EUROLEAGUE

Από το ΟΑΚΑ στη Βιτόρια!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν προλαβαίνει να... χαρεί τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, καθώς την Παρασκευή θα βρει μπροστά του ακόμη ένα ματς-πρόκληση, το οποίο καλείται να κατακτήσει.

Από το ΟΑΚΑ στη Βιτόρια!

Η άμυνα, το πάθος και οι μυαλωμένες επιλογές οδήγησαν στο να δούμε τον πιο σοβαρό και συγκεντρωμένο Παναθηναϊκό της φετινής σεζόν.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έδεσε «κόμπο» τη Μπαρτσελόνα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και την έριξε νοκ άουτ μέσω της εξαιρετικής συμπεριφοράς της στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και της απόδοσης των παικτών, καθώς το βράδυ της Τετάρτης, όλοι συνεισέφεραν από κάτι ώστε να έρθει η νίκη.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν προλαβαίνει με… τίποτα να χαρεί αλλά και να επεξεργαστεί το τι συνέβη στο ΟΑΚΑ, καθώς σήμερα το απόγευμα θα πάρει το αεροπλάνο για να μεταβεί στη Βιτόρια.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους ακόμη ένα ματς-πρόκληση κόντρα στην Μπασκόνια και αναζητούν το πρώτο τους δυνατό «διπλό» στη διοργάνωση, το οποίο θα τους ανεβάσει αισθητά στη βαθμολογία και θα αποτελέσει… απάντηση στην εντός έδρας ήττα από τη Ζαλγκίρις.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ θα αναχωρήσει σήμερα για τη Βιτόρια, καθώς αύριο το βράδυ θα τεθεί αντιμέτωπη με τους Βάσκους, στις 21:30.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.