ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι ισχύει για το σενάριο Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό

Τα όσα γράφτηκαν για την περίπτωση Μπακασέτα και τα δεδομένα για το θέμα.

Τι ισχύει για το σενάριο Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ δεν υπολογίζει πλέον τέσσερις ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και τον Τάσο Μπακασέτα. Γεγονός που πυροδότησε τα σενάρια για ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού για την περίπτωση του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Πάντως, αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπακασέτα, όπως αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της «Πράσινης», αν και σαν παίκτης αρέσει στον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα.

Αφ’ ενός, ο Παναθηναϊκός δεν δύναται να καλύψει για την ώρα τις απαιτήσεις του, οι οποίες αγγίζουν τις 500.000 ευρώ ετησίως, ενώ παράλληλα, στον σύλλογο έχει ληφθεί η απόφαση στο να μην επιβαρυνθεί το μπάτζετ έως το καλοκαίρι με κινήσεις τέτοιου οικονομικού βεληνεκούς, διότι προέχει η διευθέτηση των διακανονισμών.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.536 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.