ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η συμμετοχή που κρίνει την τακτική επιλογή του Δώνη

Περιμένει τα νεότερα ώστε να δει το ποιο σύστημα θα επιλέξει για το ματς με τον Άρη.

Η συμμετοχή που κρίνει την τακτική επιλογή του Δώνη

Ο Γιώργος Δώνης επεξεργάζεται τις επιλογές του για τον σχηματισμό της ομάδας στο επικείμενο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Στο μυαλό του Έλληνα κόουτς υπάρχουν ορισμένες επιλογές, είτε με τρεις, είτε με τέσσερις αμυνόμενους, ωστόσο πολλά θα κριθούν από τη συμμετοχή ή όχι του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε ενοχλήσεις στα πλευρά και εάν σήμερα καταφέρει να βγάλει το απογευματινό πρόγραμμα στο Κορωπί, κάτι που είναι το πιθανότερο για να συμβεί, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη και ως εκ τούτου θα πάρει αυτόματα προβάδισμα και η επιλογή των τριών παικτών στον άξονα για το ματς με τον Άρη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.591 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάθε περίπτωση, η απογευματινή προπόνηση θα κρίνει το θέμα του Κουρμπέλη και θα βοηθήσει τον Δώνη ώστε να προχωρήσει στην επιλογή της καλύτερης δυνατής διάταξης για το ματς της Κυριακής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.