ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκάθαρο μήνυμα Νταμπίζα: «Απορρίπτουμε κάθε πρόταση»

Ο Νίκος Νταμπίζας, έχοντας λάβει το «ΟΚ» από τον Γιάννη Αλαφούζο, έστειλε μήνυμα προς τους μάνατζερ για την απόρριψη κάθε ενδεχόμενης πώλησης παίκτη τον Ιανουάριο.

Ξεκάθαρο μήνυμα Νταμπίζα: «Απορρίπτουμε κάθε πρόταση»

Η επιθυμία των Νίκου Νταμπίζα και Γιώργου Δώνη είχε γίνει σαφής προς τον Γιάννη Αλαφούζο. Οι δύο άνδρες που τρέχουν το ποδοσφαιρικό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, δεν ήθελαν να υπάρξουν πωλήσεις, ιδίως στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, κάτι που φαίνεται να έχει γίνει αποδεκτό από τον mr ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τη LiveSport, ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, έχοντας λάβει το «ΟΚ» από τον Γιάννη Αλαφούζο, έστειλε… μήνυμα προς τους μάνατζερ, όσον αφορά την προδιάθεση του Παναθηναϊκού να απορρίψει το ενδεχόμενο πώλησης παίκτη της ομάδας στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο.

Κάτι που αφορά κυρίως τους παίκτες οι οποίοι αποτελούν τους βασικούς συντελεστές της φετινής πορείας…

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.454 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.