ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση»

Το blog του Γιώργου Παπαγιάννη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την πορεία του Παναθηναϊκού στη Euroleague.

Παπαγιάννης: «Μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση»

Aναλυτικά:

«Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε στο πολύ δύσκολο ματς με τη Φενέρμπαχτσε, που, κατά γενική ομολογία, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη. Προσπαθήσαμε σκληρά, ήμασταν ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως η δική τους ευστοχία και η δική μας αστοχία δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τη νίκη.

Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι η κανονική περίοδος της Ευρωλίγκας έχει ακόμη πολύ δρόμο και υπάρχουν περιθώρια να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, αρκεί να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μας στεναχωρούν τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα και το γεγονός ότι δεν παίζουμε βάσει των δυνατοτήτων μας, ωστόσο θεωρώ πως μπορούμε να το γυρίσουμε. Μας στεναχωρεί που πικραίνουμε τον κόσμο μας που για ακόμη μια φορά, κόντρα στη Φενέρ ήρθε μαζικά στο ΟΑΚΑ και μας υποστήριξε θερμά.

Τώρα, αυτό που μας απασχολεί αποκλειστικά είναι ο αγώνας με το Περιστέρι για το πρωτάθλημα. Ο αντίπαλος μας είναι αήττητος φέτος, γεγονός που τα λέει όλα σχετικά με τις δυνατότητές του. Είναι μια ποιοτική ομάδα με έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Προφανώς και το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.