ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όχι κραυγές και καταστροφολογία γι αυτόν τον Παναθηναϊκό

Κανείς δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα. Ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να διαχειριστούν την ήττα από τον ΟΦΗ στον Παναθηναϊκό.

Όχι κραυγές και καταστροφολογία γι αυτόν τον Παναθηναϊκό

Κανείς δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα. Ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να διαχειριστούν την ήττα από τον ΟΦΗ στον Παναθηναϊκό.

Αναμφίβολα, η εμφάνιση στο Ηράκλειο ήταν κακή. Ολα πήγαν στραβά στην ομάδα. Ακόμη και οι στιγμές, όπως αυτή του δεύτερου γκολ, σε ένα σημείο όπου οι πράσινοι είχαν αντιδράσει, είχαν ισοφαρίσει και έδειχναν ότι πήγαιναν με ορθολογικό τρόπο να βρουν δίχτυα για δεύτερη φορά. Από εκεί και πέρα, μετά και το τρίτο γκολ του ΟΦΗ ήρθε η κατάρρευση. Με πολλά λάθη, με εκνευρισμό των παικτών, με έλλειψη συνοχής.

Για πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός φέτος δέχεται τρία γκολ. Για πρώτη φορά βγάζει μια τόσο κακή εικόνα. Για πρώτη φορά, δεν αντιδράει, όπως έχει κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν. Το σημερινό πρέπει να γίνει μάθημα κι αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο Γιώργος Δώνης.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.208 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δε χρειάζονται ούτε κραυγές, ούτε καταστροφολογία. Δε χάθηκε τίποτα. Ειναι η μόλις δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα και άπαντες πρέπει να στηρίξουν αυτήν την ομάδα που εκτός από παρόν, έχει και μέλλον. Από εδώ και πέρα πρέπει να επανέλθει η ηρεμία, να αναλυθούν σωστά τα λάθη και το σημερινό να γίνει ένα μεγάλο μάθημα στους ποδοσφαιριστές. Μόνο έτσι προχωράει μια ομάδα. Ολα τα υπόλοιπα είναι για τους καταστροφείς και τους λαϊκιστές. Ακολουθεί δύσκολος δρόμος και μακρύς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στον εξαιρετικό Ατρόμητο. Ηρεμία, λοιπόν, σωστό… διάβασμα των όσων είδαμε σήμερα στην Κρήτη και συνέχεια στην εξέλιξη αυτής της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.