ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξεπέρασε Γκάλη και Τσαρτσαρή ο Καλάθης

Το ρεκόρ του Νικ Καλάθη μετά τη νίκη επί του Περιστερίου στο ΟΑΚΑ.

Ξεπέρασε Γκάλη και Τσαρτσαρή ο Καλάθης

Αναλυτικά η αναφορά του ΕΣΑΚΕ:

Σε μία σειρά από ατομικά επιτεύγματα έφτασε ο Νικ Καλάθης μέσα από το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με το Περιστέρι Βίκος Cola. Ο διεθνής γκαρντ αναρριχήθηκε σε δύο ιστορικές λίστες των «πράσινων».

Με τα πέντε εύστοχα δίποντα του –έχοντας μάλιστα 5/5- ο Καλάθης έφτασε τα 538 στην καριέρα του στην Betshop Basket League και έγινε ο 6ος της σχετικής λίστας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αφού ξεπέρασε τον Νίκο Γκάλη που φορώντας τα πράσινα, μέτρησε 537.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.397 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμη ο Καλάθης έχοντας τρία εύστοχα τρίποντα, έφτασε τα 169 στο Πρωτάθλημα και είναι πλέον στην 8η θέση της αντίστοιχης λίστας των «πράσινων», αφήνοντας πίσω του τον Κώστα Τσαρτσαρή που είχε 167.

Ο Νικ Καλάθης έφτασε τους 20 πόντους μετά από 20 ματς κανονικής περιόδου. Η τελευταία φορά που έφτασε σε μία επίδοση 20+ πόντων ήταν στις 22 Ιανουαρίου όταν σημείωσε 21 στο εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο Aegean Cargo.

Ο διεθνής γκαρντ κλέβοντας δύο φορές της μπάλα, έφτασε στη 18η θέση της σχετικής λίστας του επαγγελματικού Πρωταθλήματος τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο που έκανε ένα. Αμφότεροι έχουν από 292.

Ακόμη στο ματς του ΟΑΚΑ…

*Ο Τζέιμς Γκιστ πραγματοποίησε την 170ή εμφάνιση του στην Betshop Basket League και έφτασε στην 8η θέση της σχετικής λίστας του επαγγελματικού Πρωταθλήματος τον σπουδαίο Ουόλτερ Μπέρι.

*Με τους 20 πόντους που είχε σήμερα, ο Νίκος Παππάς έφτασε τους 2.253 στην καριέρα του στην κατηγορία, ξεπέρασε τον Λάζαρο Παπαδόπουλο που είχε 2.238 και έγινε ο 56ος της λίστας των σκόρερ της.

*Ο Ντεσόν Τόμας σημείωσε ατομικό ρεκόρ στο Πρωτάθλημα με τα εννιά ριμπάουντ που μάζεψε καθώς είχε τέσσερα στο ματς με το Ρέθυμνο Cretan Kings. Ο Αμερικανός είχε 17 βαθμούς στο ranking όπως και στην πρεμιέρα με τον Ήφαιστο.

*Με τα τρία αμυντικά ριμπάουντ του, ο Ντίνος Μήτογλου έφτασε τα 100.

*Σε ομαδικό επίπεδο, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ επιχείρησε περισσότερα τρίποντα από κάθε άλλο φετινό παιχνίδι της. Είχε 30, τέσσερα περισσότερα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...