ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Το σχόλιο του Πασκουάλ για το ενδεχόμενο μεταγραφών

Τι είπε ο Τσάβι Πασκουάλ για το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ομάδας, αλλά και για την εμφάνιση της ομάδας στο ματς με τη Νταρουσάφακα.

Το σχόλιο του Πασκουάλ για το ενδεχόμενο μεταγραφών

Ο Τσάβι Πασκουάλ ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Νταρουσάφακα, για το ενδεχόμενο πραγματοποίησης μεταγραφών από τον Παναθηναϊκό, απαντώντας ότι δεν υπάρχει κάτι στο άμεσο μέλλον.

«Δεν κάνω ποτέ δημόσια σχόλια γι’ αυτό το θέμα. Μπορώ να πω, όμως, ότι δεν υπάρχει τίποτα στο άμεσο μέλλον. Περιμένουμε όλοι οι παίκτες να αναρρώσουν και να βελτιωθούμε ως ομάδα όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Θέλουμε να επανέλθουμε στο επίπεδο που είχαμε σε άλλες στιγμές», ανέφερε σχετικά ο Καταλανός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου:

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.050 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πρώτα από όλα είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε όπως έπρεπε, πάνω – κάτω. Στην άμυνα ήμασταν εντάξει, είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ. Βρήκαμε πλεονεκτήματα στον αιφνιδιασμό. Τελειώσαμε το ημίχρονο με 11 πόντους μπροστά. Ξεκινήσαμε άσχημα το τρίτο δεκάλεπτο στην άμυνα, δεχτήκαμε 7 πόντους γρήγορα. Σε εκείνη την περίοδο για 7′ παίζαμε καλά, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Χάσαμε πολλά ανοιχτά σουτ και πολλά λέι απ. Μετά το 27′ χάσαμε τον έλεγχο με πολλά λάθη, με επιθετικά φάουλ και με νεύρα, γιατί παίζαμε υπό πίεση, ύστερα από αυτές τις τρεις ήττες. Δεν παίζαμε καλά. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα παλέψαμε στην επίθεση και βρήκαμε σκορ στο ανοιχτό γήπεδο, γι’ αυτό και κερδίσαμε».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με Περιστέρι και Νταρουσάφακα και όσα έγιναν στο τρίτο δεκάλεπτο: «Νομίζω πως νιώθουμε κάποια πίεση, λόγω των αγώνων που έχουμε χάσει. Στην εξέλιξη του παιχνιδιού δυσκολευόμαστε να κλείσουμε το ματς και αυξάνεται η πίεση. Έτσι, κάνουμε περισσότερα λάθη. Επίσης, έχουμε πρόβλημα στο ροτέισιον, με δεδομένο πως έχουμε δύο απουσίες. Ο Θανάσης, ενώ προσπαθούσε να μας βοηθήσει, δεν ήταν σε άριστη κατάσταση σωματικά. Γι’ αυτό και υπάρχει μια ανισορροπία στο παιχνίδι μας. Επιπλέον, σήμερα χτύπησε ο Καλάθης στο 3′ και συνέχισε να παίζει, αλλά χωρίς να έχει την ίδια ταχύτητα. Έκανε προσπάθεια να βοηθήσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...