ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόσμος στο ΟΑΚΑ – Οπαδοί νωρίτερα στο αεροδρόμιο για την αποστολή!

Οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο ΟΑΚΑ μια μέρα πριν από το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ νωρίτερα περίπου 20 φίλοι του "τριφυλλιού" πήγαν στο αεροδρόμιο, αλλά η αποστολή έφυγε εσωτερικά.

Οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο ΟΑΚΑ μια μέρα πριν από το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ νωρίτερα περίπου 20 φίλοι του “τριφυλλιού” πήγαν στο αεροδρόμιο, αλλά η αποστολή έφυγε εσωτερικά.

Τη στιγμή που αναμένονται εξελίξεις στο πράσινο στρατόπεδο, ο κόσμος της ομάδας κινειτοποιείται. Οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο ΟΑΚΑ και την προπόνηση μια μέρα πριν από την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η στάση των φίλων του τριφυλλιού, μετά και τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα, πάνω από 20 οπαδοί βρέθηκαν στο “Ελ. Βενιζέλος” με σκοπό να περιμένουν την αποστολή της ομάδας και να μιλήσουν με τον Τσάβι Πασκουάλ. Ομως, τόσο ο Καταλανός όσο και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής έφυγαν εσωτερικά και δεν έκαναν την εμφάνισή τους στην αίθουσα αφίξεων.

Exit mobile version