ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Δύσκολο να μιλάς για εμπειρίες κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Οι δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της Μπάγερν για το ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

«Δύσκολο να μιλάς για εμπειρίες κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Μάρκο Πέσιτς, μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ και τις πιθανότητες της Μπάγερν για κάτι καλό στο παιχνίδι της Αθήνας.

«Ο κύριος στόχος μας φέτος είναι να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας στο πρωτάθλημα. Στην Ευρωλίγκα στόχος μας είναι πάντα να κερδίζουμε το επόμενο παιχνίδι. Είναι μια πειραματική χρονιά για μας στη διοργάνωση και μέχρι τώρα τα παιδιά και οι προπονητές τα έχουμε πάει πολύ καλά. Είναι πάντως δύσκολο να μιλάς για συλλογή εμπειριών όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.