ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Hot Mustard

Κι όμως! Μια τζούρα κάνναβης σε κάνει καλύτερο στο κρεβάτι!

Το θαυματουργό λιπαντικό που υπόσχεται μία απερίγραπτη σεξουαλική εμπειρία.

Κι όμως! Μια τζούρα κάνναβης σε κάνει καλύτερο στο κρεβάτι!

Γυναικείος οργασμός. Μία ιστορία γεμάτη μύθους, αμφιβολίες, άγχη και ερωτήματα. Η αλήθεια είναι πως εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Είτε σωματικούς, είτε ψυχολογικούς. Πρόκειται για μια τόσο πολυσύνθετη διαδικασία ώστε κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι προκαλείται από κάποιον συγκεκριμένο παράγοντα. Ένα από τα μυστήρια της ανθρωπότητας; Ενδεχομένως. Αλλά μία ανακάλυψη έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και υπόσχεται να φέρει την επανάσταση στην πιο αμφιλεγόμενη σεξουαλική ιστορία. Δημιουργείται από την κάνναβη και πρόκειται για ένα λιπαντικό που –θεωρητικά- αυξάνει την ένταση του οργασμού και χρησιμοποιείται ως το απόλυτο αφροδισιακό.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ