ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα πλάνα του Δώνη και η πιθανή ενδεκάδα με Ξάνθη

Οι σκέψεις του Γιώργου Δώνη για την ενδεκάδα του αυριανού ματς με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Τα πλάνα του Δώνη και η πιθανή ενδεκάδα με Ξάνθη

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Super League με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Δώνης θα έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του, καθώς παίκτες όπως ο Μπουζούκης και ο Κάτσε επανήλθαν πλήρως μετά την ίωση που τους κατέβαλε, ενώ πιθανότητες για συμμετοχή ως βασικός έχει και ο Φεντερίκο Μακέντα.

Κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός θα έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με όσα είδαμε στο ματς της Λαμίας, τόσο από πλευράς συστήματος (πιθανή η χρησιμοποίηση τετράδας πίσω), όσο και από πλευράς προσώπων.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.966 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως όλα δείχνουν, ο Διούδης θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Κολοβέτσιο και Μαυρομμάτη δίδυμο στην άμυνα, τον Γιόχανσον δεξιά και τον Ινσούα αριστερά. Στον άξονα θα τοποθετηθούν οι Εργκούς Κάτσε και Χρήστος Δώνης, ελλείψει του τιμωρημένου Κουρμπέλη, με τους Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη και Χατζηθεοδωρίδη να κινούνται πίσω από τον φορ, ο οποίος θα είναι ο Μακέντα, ή ο Καμπετσής, εάν κριθεί ότι ο Ιταλός δεν είναι έτοιμος για 90λεπτη συμμετοχή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.