ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προβληματισμός για Κουρμπέλη: Οι δύο επιλογές που υπάρχουν

Οι συνεχείς ενοχλήσεις που νιώθει ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχουν δημιουργήσει προβληματισμό στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Ποιες είναι οι δύο επιλογές που υπάρχουν στην περίπτωσή του.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης, είναι ένα από τα πολυτιμότερα «γρανάζια» του «πράσινου» ρόστερ, με την παρουσία του να ανεβάζει ποιοτικά την ανασταλτική λειτουργία αλλά και την δημιουργία της ομάδας.

Ωστόσο, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται συχνά πυκνά από ενοχλήσεις στο γόνατο, οι οποίες δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τους «πράσινους», με την κατάστασή του να δημιουργεί προβληματισμό.

Ο Κουρμπέλης αναμένεται να συζητήσει διεξοδικά το θέμα του με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ώστε να ληφθεί μια απόφαση σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι.

Πάντως, φαίνεται ότι υπάρχουν δύο επιλογές για την υπόθεσή του. Η πρώτη είναι να ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα και να παίξει εναλλάξ σε παιχνίδια (στο ένα να είναι εντός ενδεκάδας και στο άλλο εκτός), ενώ η δεύτερη αφορά την αρθροσκόπηση, η οποία θα τον απαλλάξει από το θέμα του, αλλά θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.

Exit mobile version