ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Έκοψε» έσοδα η Euroleague: Το ποσό που… δεν θα μπει στο «πράσινο» ταμείο

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και οι άλλες δέκα ομάδες με εγγυημένο συμβόλαιο δεν θα πάρουν φέτος το μπόνους συμμετοχής.

«Έκοψε» έσοδα η Euroleague: Το ποσό που... δεν θα μπει στο «πράσινο» ταμείο

Λιγότερα θα είναι, σε σχέση με πέρσι, τα λεφτά που θα μπουν στα ταμεία των 11 ομάδων που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο με τη Euroleague, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη».

Η Euroleague πήρε την απόφαση να αφαιρέσει το ποσό που προκύπτει για το μπόνους συμμετοχής των ομάδων, το οποίο ανέρχεται στις 200.000 ευρώ και δεν θα λάβει φέτος ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και οι υπόλοιπες 10 ομάδες που έχουν εγγυημένη παρουσία στη διοργάνωση.

Αντίθετα, τα ποσά για το μπόνους συμμετοχής θα διαμοιραστούν στις υπόλοιπες πέντε ομάδες που δεν έχουν συμβόλαιο με τη Euroleague. Πρόκειται για τις Νταρουσάφακα, Γκραν Κανάρια, Χίμκι, Μπάγερν Μονάχου και Μπουντούτσνοστ, οι οποίες θα λάβουν 200.000 ευρώ από τα συνολικά 1.1 εκατ. που θα διαθέσει η Euroleague, σε σχέση με τα 2.2 που έδωσε πέρσι (11 ομάδες επί 200.000 ευρώ).

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.894 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...