ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πέθανε ο ηθοποιός Τρύφων Καρατζάς

Πέθανε σε ηλικία 82 ετών ο ηθοποιός Τρύφων Καρατζάς.

Πέθανε ο ηθοποιός Τρύφων Καρατζάς

Η ηθοποιός Δανάη Μπάρκα αποχαιρέτησε τον ηθοποιό δημοσιεύοντας στο μια φωτογραφία του με το σχόλιο: «Αντίο Τρύφωνα Καρατζά. Πάντα θα θυμάμαι την ευγένεια και το χαμόγελό σου στην αυλή του σπιτιού μας».

Ο Τρύφων Καρατζάς είχε πάθει ένα ατύχημα πριν ενάμιση χρόνο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση, μένοντας ένα διάστημα μακριά από το θέατρο.

«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το θέατρο. Η υγεία μου έχει βελτιωθεί και περιμένω τη στιγμή που θα επιστρέψω στη σκηνή. Δεν είναι εύκολο να κάθεσαι στον καναπέ. Ο καναπές προμηνύει ότι περιμένεις τον θάνατο», είχε δηλώσει τότε ο ίδιος.

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 212.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ίδιος είχε στο ιστορικό του, αρκετές τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες, ενώ αυτή τη περίοδο πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «12 Ένορκοι», στο θέατρο Αλκμήνη της Αθήνας.

Ονειροπαγίδα Ξενοφώντας 2010 Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο Σκιές στην άμμο Πληγωμένα νιάτα Ο εμποράκος Ο Λαμπίρης εναντίον των παρανομών Love sorry (Πατέρας Λίλης_ Love sorry πατέρας Λίλης Στο φως του φεγγαριού Το 20YO! πάρτι του ΑΝΤ1 Το κόκκινο δωμάτιο

Πηγή: lifo

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...