ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Όλα για όλα στο Κάουνας!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δίνει σήμερα ματς-τελικό στο Κάουνας απέναντι στη Ζαλγκίρις του Σάρας και θέλει, όσο καμία άλλη φορά φέτος το διπλό που θα του δώσει εκ νέου μια θέση στην οκτάδα.

Όλα για όλα στο Κάουνας!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μετέβη στο Κάουνας για να δώσει ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν (20:00), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.

Κόντρα στην ομάδα του Σάρας, οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να πάρουν ένα ιδιαίτερα σημαντικό «διπλό», το οποίο θα τους επαναφέρει σε τροχιά οκτάδας και παράλληλα θα αφήσει στα… σχοινιά τους Λιθουανούς που ακολουθούν τους πρωταθλητές Ελλάδος, έχοντας μια νίκη λιγότερη.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο καλείται να προσέξει ιδιαιτέρως την αμυντική της λειτουργία, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Παπαπέτρου, ενώ παράλληλα πρέπει να βρει και τα σουτ τα οποία θα «ξεκλειδώσουν» την αντίστοιχη των Λιθουανών, προκειμένου να έρθει η 9η νίκη της ομάδας στη φετινή σεζόν.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επέστρεψε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ενώ ενσωματώθηκε και ο Άντριαν Πέιν ο οποίος αναμένεται να πάρει ορισμένα λεπτά συμμετοχής στο ματς της Ζαλγκίριο Αρένα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.