Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε αναζήτηση ξένου βολεϊμπολίστα ο οποίος θα κάνει τη διαφορά στο ρόστερ των «πρασίνων» ενόψει των επικείμενων αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα.

«Ο Παναθηναϊκός κάνει προσπάθεια εδώ και πολύ καιρό για να πάρει κάποιο παίκτη από την διεθνή αγορά που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα αλλά ακόμα είμαστε στην αναζήτηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς των πρασίνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ανδρεόπουλου:

«Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουμε κάτι θετικό. Μέχρι το τέλος του 3ου σετ ήμασταν ανταγωνιστικοί και μέσα στον αγώνα. Στο τελείωαμε του 3ου σετ και στο 4ο το σερβίς του Ολυμπιακού και η δύναμη του διαγωνίου του έκαναν τη μεγάλη διαφορά. Ηταν τα δύο στοιχεία που έκαναν το άνοιγμα στο σκορ. Δεν είχαμε διάρκεια από το τέλος του 3ου σετ και μετά και αυτό είναι μέχρι ενός σημείου φυσιολογικό για τα δεδομένα που υπάρχουν. Μπήκαμε καλά, ήμασταν προετοιμασμένοι αλλά ο Ολυμπιακός ασκούσε πίεση από τη γραμμή του σερβίς και τον διαγώνιο του.