ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Προανήγγειλε μεταγραφή ξένου ο Ανδρεόπουλος

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στου Ρέντη.

Προανήγγειλε μεταγραφή ξένου ο Ανδρεόπουλος

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε αναζήτηση ξένου βολεϊμπολίστα ο οποίος θα κάνει τη διαφορά στο ρόστερ των «πρασίνων» ενόψει των επικείμενων αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα.

«Ο Παναθηναϊκός κάνει προσπάθεια εδώ και πολύ καιρό για να πάρει κάποιο παίκτη από την διεθνή αγορά που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα αλλά ακόμα είμαστε στην αναζήτηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς των πρασίνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ανδρεόπουλου:

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 423 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κάνουμε κάτι θετικό. Μέχρι το τέλος του 3ου σετ ήμασταν ανταγωνιστικοί και μέσα στον αγώνα. Στο τελείωαμε του 3ου σετ και στο 4ο το σερβίς του Ολυμπιακού και η δύναμη του διαγωνίου του έκαναν τη μεγάλη διαφορά. Ηταν τα δύο στοιχεία που έκαναν το άνοιγμα στο σκορ. Δεν είχαμε διάρκεια από το τέλος του 3ου σετ και μετά και αυτό είναι μέχρι ενός σημείου φυσιολογικό για τα δεδομένα που υπάρχουν. Μπήκαμε καλά, ήμασταν προετοιμασμένοι αλλά ο Ολυμπιακός ασκούσε πίεση από τη γραμμή του σερβίς και τον διαγώνιο του. 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.