ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Να μεταμορφωθεί και να… λυσσάξει για την πρόκριση

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πρέπει να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί και αύριο να έχουν... μάτι που γυαλίζει για να πάρουν την πρόκριση κόντρα στη Λαμία.

Παναθηναϊκός: Να μεταμορφωθεί και να... λυσσάξει για την πρόκριση

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πρέπει να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί και αύριο να έχουν… μάτι που γυαλίζει για να πάρουν την πρόκριση κόντρα στη Λαμία.

Η περίοδος για το τριφύλλι δεν είναι καλή και οι λόγοι αυτής της κακής (με εξαίρεση ένα ημίχρονο με την Ξάνθη) εικόνας που έχουν οι “πράσινοι” έχουν αναλυθεί. Δεν είναι μόνο ένας, αλλά αρκετοί. Ντεφορμάρισμα βασικών παικτών, έλλειψη ρέντας, απουσίες, αλλά και η μη απαιτούμενη ενέργεια και πάθος έχουν κοστίσει και έχουν στερήσει από τον Παναθηναϊκό βαθμούς στο πρωτάθλημα, αλλά και ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία. Η κριτική έγινε και πλέον υπάρχει η επόμενη μέρα.

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να δείξει ξανά το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο, αρχής γενομένης από την αυριανή κρίσιμη ρεβάνς στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μετά την ήττα με 1-0 στον πρώτο αγώνα, το τριφύλλι ψάχνει την ανατροπή και επιπλέον θέλει να βάλει ένα τέλος στα άσχημα αποτελέσματα με τη Λαμία.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 35.020 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε χθες στους παίκτες του και τους ζήτησε να βγάζουν το 100%, όπως έκαναν μέχρι και πριν από τη διακοπή. Ο Ελληνας προπονητής βλέπει την αγωνιστική “κοιλιά” και ψάχνει τρόπους για αγωνιστική ανάκαμψη.

Αύριο όλα πρέπει να γίνουν ξανά όπως πριν. Οι “πράσινοι” πρέπει να είναι λυσσασμένοι για την πρόκριση και ταυτόχρονα συγκεντρωμένοι στον μεγάλο τους στόχο. Με υπομονή στο παιχνίδι τους, με αποφυγή λαθών, με πίεση στον αντίπαλο και με εικόνα αντάξια του Παναθηναϊκού. Η ανατροπή και η πρόκριση θα είναι το καλύτερο “φάρμακο” και θα αποτελέσει την καλύτερη αφετηρία για ένα νέο καλό ξεκίνημα ενόψει της εξαιρετικά δύσκολης συνέχειας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.