ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα και το πλάνο πρόκρισης

Έτσι αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αποψινό κρίσιμο ματς με τη Λαμία, στοχεύοντας την πρόκριση.

Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα και το πλάνο πρόκρισης

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Λαμία, όπου καλείται να ανατρέψει την ήττα της Φθιώτιδας (1-0) και να πάρει εκείνος την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Ο Γιώργος Δώνης έχει καταλήξει στα πρόσωπα τα οποία θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και θα δώσουν τη μάχη για την πρόκριση, ωστόσο φέρεται να επεξεργάζεται τον τρόπο με τον οποίον θα παρατάξει τους εκλεκτούς του.

Όπως όλα δείχνουν, ο Παναθηναϊκός θα μπει στο αποψινό ματς με τους εξής: Διούδης κάτω από τα δοκάρια, Κολοβέτσιος-Μαυρομμάτης δίδυμο στα στόπερ, με τον Ινσούα αριστερά και τον Γιόχανσον δεξιά. Στον άξονα θα τοποθετηθούν οι Κάτσε – Δώνης, με τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη στα «φτερά».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.192 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι σκέψεις του Δώνη, αφορούν την επιθετική γραμμή της ομάδας, με τον Μακέντα να έχει εξασφαλισμένη θέση στην κορυφή. Ωστόσο μένει να φανεί ποιος από τους Καμπετσή και Βέργο θα τον πλαισιώσει, είτε παίζοντας δίπλα στον Ιταλό, σε σύστημα 4-4-2, είτε ένα «κλικ» πίσω του στο 4-4-1-1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.