Ποδόσφαιρο

H ΕΠΟ καλεί για εξηγήσεις τον Παπαπέτρου

Η ΕΠΟ θα καλέσει τον Αναστάσιο Παπαπέτρου για το θέμα της τέταρτης αλλαγής, η οποία δεν... έγινε στο Παναθηναϊκός-Λαμία.

Στην ΕΠΟ θα κληθεί να… αναφερθεί ο διαιτητής του Παναθηναϊκός-Λαμία, Αναστάσιος Παπαπέτρου. Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94.6, o Παπαπέτρου καλείται να διευκρινίσει το σκεπτικό του σχετικά με την τέταρτη αλλαγή που δεν έγινε στο ματς.

Ο Παπαπέτρου δεν άφησε τους Δώνη και Χάβο να προχωρήσουν σε τέταρτη αντικατάσταση παίκτη, επικαλούμενος το καταστατικό της ΕΠΟ. Ο Έλληνας ρέφερι ανέφερε ότι ο εν λόγω κανονισμός, ο οποίος έχει επικυρωθεί από τη FIFA, δεν έχει εναρμονιστεί με το εγχώριο καταστατικό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από τον ΣΠΟΡ FM 94.6, ο εν λόγω κανονισμός έχει «περάσει» στα πρακτικά από τις 22 Αυγούστου. Γι αυτόν τον λόγο, η Ομοσπονδία θα καλέσει τον ίδιο ώστε να δώσει εξηγήσεις. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι προσφάτως, ο Σταύρος Τριτσώνης ανέλυσε σε σεμινάρια διαιτησίας το τι ισχύει και τι όχι με την τέταρτη αλλαγή. Κάτι που… δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τη θέση του Παπαπέτρου.

Exit mobile version