ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Δεν ντρέπεστε καθόλου κύριε Παπαδόπουλε;

Αντί ο διαιτητής Παπαδόπουλος να βγει και να πει ότι έκανε λάθος που δεν έδωσε το ολοκάθαρο πέναλτι στον Μακέντα στο 87', προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας ψέματα!

Δεν ντρέπεστε καθόλου κύριε Παπαδόπουλε; | panathinaikos24.gr

Αντί ο διαιτητής Παπαδόπουλος να βγει και να πει ότι έκανε λάθος που δεν έδωσε το ολοκάθαρο πέναλτι στον Μακέντα στο 87′, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας ψέματα!

Τι θα πόνταρα στο Άρης – Παναθηναϊκός και γιατί
Τι θα πόνταρα στο Άρης – Παναθηναϊκός και γιατί 2.462 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η φάση δε χωράει συζήτηση. Ο Ζίζιτς τραβάει από τη φανέλα τον Μακέντα, ο οποίος είναι έτοιμος να σκοράρει και να δώσει το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό και κατά πάσα πιθανότητα τη νίκη. Είναι πέναλτι και αποβολή. Ο διαιτητής Παπαδόπουλος όχι μόνο δεν έδωσε το πέναλτι, αλλά προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στη συνέχεια, λέγοντας ένα μεγάλο ψέμα.

Ποιο είναι αυτό; Οτι έδωσε φάουλ νωρίτερα γι αυτό δεν καταλόγησε πέναλτι. Ποιο φάουλ; Πότε έδωσε φάουλ και που ακριβώς; Ξαναδείτε το πλάνο και θα διαπιστώσετε ότι ο ρέφερι έχει δείξει άουτ και φυσικά κανένα φάουλ. Να δεχθούμε τα απανωτά λάθη εις βάρος του “τριφυλλιού” (δεν έχει δοθεί ένα ακόμη καθαρό πέναλτι στον Κουρμπέλη στο 50′, σε τράβημα από τον Καρανίκα), αλλά το ψέμα δε θα το δεχθούμε ποτέ. Ενα “συγγνώμη, έκανα λάθος”, θα ήταν τίμιο. Αυτό, όμως, είναι και μη αντρίκιο και άτιμο…

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close