ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Εικόνα ανησυχητική , αλητεία Παπαδόπουλου!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για την ισοπαλία με την ΑΕΛ, την κακή εικόνα της ομάδας και τα όργια του διαιτητή Παπαδόπουλου.

Εικόνα ανησυχητική , αλητεία Παπαδόπουλου!

Ο panathinaikos24.gr/tag/tasos-nikologiannis/' title='ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ'>Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για την ισοπαλία με την ΑΕΛ, την κακή εικόνα της ομάδας και τα όργια του διαιτητή Παπαδόπουλου.

Άλλο ένα παιχνίδι μέσα στο 2019 ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει. Αυτή την φορά η Λάρισα πήρε 1-1 αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 1ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε ο Γκοίκοβιτς, που έκανε πέναλτι στον Μακέντα και αυτός έκανε το 1-0. Ολοι πίστεψαν τότε, ότι το ματς τελείωσε και η ομάδα θα βάλει δύο, τρία γκολ και θα κάνει συντήρηση ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Όχι μόνο δεν έγινε αυτό, αλλά δεν έκανε και φάσεις με παίκτη παραπάνω. Μία ευκαιρία του Εμανουηλίδη, άλλη μία του Κουλιμπαλί στο πρώτο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα, ένα σουτ και μία κεφαλιά του Κουρμπέλη. Αυτός ήταν επιθετικά όλος ο Παναθηναϊκός, που εκτός όλων των άλλων έκανε και την χειρότερη φετινή του εμφάνιση.

Προβλέψιμος, χωρίς καμία κίνηση χωρίς την μπάλα, με μονότονη ανάπτυξη με σέντρες είτε από τον Εμανουηλίδη, είτε από τον Ινσούα, που ήταν βούτυρο στο ψωμί των αμυντικών της Λάρισας. Ο Δώνης άλλαξε και συστήματα (3-5-2, 4-4-2) και παίκτες (Αλτμαν, Μουνιέ, Χατζηθεοδωρίδης), αλλά η εικόνα ήταν το ίδιο απογοητευτική και όλοι οι παίκτες ήταν σε πολύ κακό βράδυ. Η εικόνα της ομάδας είναι ανησυχητική από την αρχή του 2019 και το πρόγραμμα, που ακολουθεί μοιάζει με βουνό. Δεν θέλει και πολύ να πάρει την ομάδα από κάτω. Και πέρα από αυτό, από ένα ακόμα ατομικό λάθος (Μαυρομάτης) η Λάρισα βρήκε την ευκαιρία με τον Ντελεντιτς και έκανε το γκολ. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει, ότι δεν πρέπει να πάρεις αυτό, που δικαιούσαι.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ότι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ότι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 833 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παπαδόπουλος στο 87′ δεν έχει δώσει ένα από τα πέναλτι της χρονιάς. Ο Μακέντα είναι έτοιμος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από γύρισμα του Κουλιμπαλί, αλλά ο Ζίζιτς τον τράβηξε από την φανέλα και τον έριξε κάτω. Ολοι το είδαν το πέναλτι, αλλά ο Παπαδόπουλος δεν έδωσε τίποτα. Είπε μετά, ότι έδωσε επιθετικό φάουλ, κάτι που δεν έχει δώσει ποτέ. Η συμπεριφορά του ήταν αλήτικη και ολοκληρώθηκε και στις καθυστερήσεις, που από τα 5 λεπτά παίχτηκαν 2,50 και στο υπόλοιπο διάστημα οι παίκτες της Λάρισας ήταν κάτω, για να κερδίσουν χρόνο. Και υπάρχει και άλλο ένα πέναλτι σε τράβηγμα του Κουρμπέλη στον Καρανίκα στο 51′, που φυσικά ούτε αυτό δόθηκε.

Ο Παναθηναϊκός είναι ΝΑΝΟΣ διοικητικά και οι διαιτητές τα βρίσκουν και τα κάνουν. Για αυτό λέω, ότι ΟΛΟΙ οι Ελληνες διαιτητές πρέπει να πάνε στα σπίτια τους και να σφυρίζουν ξένοι ακόμα και στα… τοπικά πρωταθλήματα.

*Η απόφαση για να μην γίνει ένσταση για το ματς με την Λαμία ήταν απόλυτα σωστή, αλλά να μιλάει η διοίκηση Αλαφούζου, για τα ιδεώδη και την ιστορία του Παναθηναϊκού, που την έχει ξεφτιλίσει με όσα έγιναν πέρυσι είναι ντροπή.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.