ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ο σπουδαίος Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή

Μια από τις μεγαλύτερες παναθηναϊκές προσωπικότητες που πέρασαν από τα διοικητικά του Συλλόγου ήταν αυτή του Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή ο οποίος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα το 1950 και ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δεν τον ξεχνά.

Ο σπουδαίος Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο Έλληνα μαθηματικό και θεωρείται ο δάσκαλος του Άλμπερτ Αινστάιν, κάτι που είχε αποκαλύψει άλλωστε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει το 1955.

Ο κορυφαίος επιστήμονας του 20ου αιώνα είχε πει χαρακτηριστικά για τον Καραθεοδωρή «Κύριοι, ζητήσατε να σας απαντήσω σε χίλια δυο πράγματα, κανείς σας όμως δεν θέλησε να μάθει ποιος ήταν ο δάσκαλός μου, ποιος μου έδειξε και μου άνοιξε τον δρόμο προς την ανώτερη μαθηματική επιστήμη, σκέψη και έρευνα.

Και για να μην σας κουράσω, σας το λέω έτσι απλά, χωρίς λεπτομέρειες, ότι μεγάλος μου δάσκαλος υπήρξε ο αξεπέραστος Έλληνας Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή, στον οποίο, εγώ προσωπικά, αλλά και η μαθηματική επιστήμη, η φυσική, η σοφία του αιώνα μας, χρωστάμε τα πάντα»…

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.332 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά την εμπλοκή του με το «τριφύλλι», έγινε τη διετία 1922-24 (όταν ζούσε στην Αθήνα) με πρωτοβουλία του ίδιου και η παρουσία του και μόνο στη «πράσινη» οικογένεια αποτελεί σημείο αναφοράς.

Φυσικά ο φόρτος εργασίας του ήταν τεράστιας, όμως παρόλα αυτά φρόντιζε να ενημερώνεται για τη πορεία του δημιουργήματος του Γιώργου Καλαφάτη

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.