ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ελεύθεροι οι 14 προσαχθέντες για την επίθεση σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 14 προσαχθέντες για την επίθεση σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού.

Ελεύθεροι οι 14 προσαχθέντες για την επίθεση σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 14 προσαχθέντες για την επίθεση σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με την αστυνομία, δε βρέθηκαν στοιχεία σχετικά με το χθεσινό συμβάν.

Από την επίθεση που σημειώθηκε χθες βράδυ στο Περιστέρι, τραυματίστηκε ένας περαστικός, που  δεν είχε σχέση με τον σύνδεσμο των οπαδών του Παναθηναϊκού, ενώ του έκαψαν και τη μοτοσυκλέτα! Επίσης, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες για τραυματίες.

Η αστυνομία προχώρησε σε 14 προσαγωγές, ωστόσο δεν βρέθηκε κάποιο στοιχείο εναντίον τους και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ανατροπή στην ανατροπή: Τα κατάφερε ο Πολάκης…
Ανατροπή στην ανατροπή: Τα κατάφερε ο Πολάκης… 84.647 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...