ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα

Ο Δημήτρης Κοντός δεν γράφει για το αποτέλεσμα στην Πόλη με τη Φενέρ, αλλά για την ουσία και την πραγματικότητα που οφείλουμε όλοι να δούμε.

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα

Κόντος

Στον αθλητισμό ποτέ και κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πως θα πάνε τα πράγματα. Αυτό είναι ένας απαράβατος κανόνας που διέπει όλα τα σπορ. Κατανοώ πως πολλοί από εσάς που διαβάζετε αυτές εδώ τις γραμμές «βράζετε» με την εικόνα του Παναθηναϊκού, κατανοώ όλους εσάς που λέτε «κοίτα τον μαλάκα τι μας λέει τώρα», σκεπτόμενοι πως το καλοκαίρι θεωρήσαμε πως αυτή η ομάδα θα τα πάει καλύτερα (ποτέ δεν έγραψα προσωπικά πως θα πάρει την Ευρωλίγκα αλλά σε καμία περίπτωση δεν περίμενα αυτό το πράγμα). Κατανοώ επίσης αυτούς που διψούν για …αίμα και απόδοση ευθυνών (προσωπικά τους απεχθάνομαι όταν το κάνουν μεσούσης της περιόδου). Γουστάρω επίσης απίστευτα αυτούς που τώρα τραγουδούν πιο δυνατά το «κερδίζεις χάνεις ΠΑΟ δεν πειράζει θα ‘μαι κοντά σου για να τραγουδώ», που έμοιαζε με σήμα κατατεθέν μιας εποχής των MAD BOYS. Όλα αυτά και άλλα πολλά περικλείουν τον συναισθηματισμό αυτών που αγαπούν την ομάδα και αυτών φυσικά που αγαπούν μόνο τις νίκες (και είναι αρκετοί).

Δείτε τη συνέχεια εδώ

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.626 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.