ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάχη για την άδεια – “Κλωτσάει” ο Ρινάλντι

Εξαιρετικά σημαντικές οι μέρες που διανύουμε για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δίνει πολύ μεγάλη μάχη για να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες για την άδεια. Μεγαλύτερο "αγκάθι" όλων ο Ρινάλντι. Τι συμβαίνει με Στραματσόνι και Γκονζάλες.

Μάχη για την άδεια -

Εξαιρετικά σημαντικές οι μέρες που διανύουμε για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δίνει πολύ μεγάλη μάχη για να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες για την άδεια. Μεγαλύτερο “αγκάθι” όλων ο Ρινάλντι. Τι συμβαίνει με Στραματσόνι και Γκονζάλες.

Οι “πράσινοι”, τις τελευταίες μέρες, εντείνουν τις προσπάθειές τους για να κλείσουν όλα τα “μέτωπα”, προκειμένου όταν καταθέσουν τον φάκελο στις 31 Μαρτίου να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και η ομάδα να πάρει άδεια. Οι ανοικτές υποθέσεις είναι τρεις και αφορούν, φυσικά, τους Αντρέα Στραματσόνι, Λαουτάρο Ρινάλντι και Εκι Γκονζάλες.

Από χθες το panathinaiko24.gr σας έγραψε για την περίπτωση του Ιταλού και τις συνεχείς συζητήσεις που γίνονται μαζί του, προκειμένου να βρεθεί λύση για τις 585.000 ευρώ που ζητάει. Ακόμη, φυσικά, δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, αλλά ο Στράμα δείχνει διάθεση να τα βρει και την υπόθεση την έχει αναλάβει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.643 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οσον αφορά στο θέμα του Εκι και τις 600.000 ευρώ που του οφείλονται, όλα δείχνουν ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα και οι δυο πλευρές θα φτάσουν σε συμφωνία.

Αντιθέτως, το μεγαλύτερο αγκάθι παραμένει ο Λαουτάρο Ρινάλντι. Η πλευρά του Αργεντινού δε δέχεται το ποσό των 530.000 ευρώ, επιμένει να πάρει 90.000 ευρώ εξτρά, δηλαδή τη ρήτρα για μη τηρηση διακανονισμού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη σημείο επαφές με τον Ρινάλντι και αυτό προβληματίζει τους πάντες, καθώς ο χρόνος τρέχει. Η συμφωνία είναι μακριά και όλα δείχνουν ότι θα πάμε για εκδίκαση της υπόθεσης τη Δευτέρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.