ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Βίντεο: Τα 4 φάουλ του Ολυμπιακού σε 31 δευτερόλεπτα με ξένους διαιτητές

Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Δείτε βίντεο με τα 4 φάουλ του Ολυμπιακού σε 31 δευτερόλεπτα με ξένους διαιτητές σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θέμα που έφερε χθες στην επιφάνεια το panathinaikos24.gr.

Βίντεο: Τα 4 φάουλ του Ολυμπιακού σε 31 δευτερόλεπτα με ξένους διαιτητές

Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Δείτε βίντεο με τα 4 φάουλ του Ολυμπιακού σε 31 δευτερόλεπτα με ξένους διαιτητές σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θέμα που έφερε χθες στην επιφάνεια το panathinaikos24.gr.

Μετά τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ και την αποχώρηση του Ολυμπιακού λόγω διαιτησίας και με κύριο επιχείρημα τα 3 φάουλ στα πρώτα δευτερόλεπτα, το panathinaikos24.gr έψαξε. Κι όταν ψάχνεις, βρίσκεις. Ο Βασίλης Μοιρώτσος με αποκαλυπτικό άρθρο στην ιστοσελίδα μας, έφερε ξανά στην επιφάνεια κάτι που πιθανότατα να είχε περάσει απαρατήρητο. Με ξένους διαιτητές (κάτι, δηλαδή, που επιθυμεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός), οι ερυθρόλευκοι σε πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα είχαν 4 φάουλ σε 31 δευτερόλεπτα. Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να καταγράφεται.

Άλλωστε, η ιστοσελίδα μας, που αφορά θέματα του Παναθηναϊκού, ούτε κρύφτηκε ποτέ, ούτε προπαγάνδα πέρασε για κάποιον. Και όταν έκανε λάθος, αμέσως το παραδέχθηκε, δίχως περιστροφές και διπλωματίες. Σκοπός μας είναι να γράφουμε την αλήθεια και να ενημερώνουμε σωστά τον σκεπτόμενο κόσμο του Παναθηναϊκού και όχι μόνο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.309 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παραθέτουμε απόσπασμα από το χθεσινό άρθρο με το… συμβάν που αναφέραμε: “Πρόσφατα. Στις 9 του περασμένου Νοέμβρη, στο ίδιο γήπεδο. Αλλά με ξένους διαιτητές. Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός έκανε 4 φάουλ σε 31 δευτερόλεπτα! Στο 7’17’’ πριν το τέλος κάνει φάουλ ο Παπανικολάου. Στο 7’01» επιθετικο του Μιλουτίνοφ σε Λάσμε. Στο 6’48’’ κάνει πάλι φάουλ ο Παπανικολάου. Και στο 6’46’’ πριν το τέλος κάνει φάουλ ο Γκος. Τρία φάουλ σε διάστημα 31 δευτερολέπτων. Είδατε κανέναν να φεύγει από το γήπεδο; Είδατε κανέναν να γελάει ειρωνικά. Είδατε κανέναν να βγάζει ανακοινώσεις;”

Δείτε το βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.