ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προβληματισμός για το άδειο Ολυμπιακό Στάδιο

Το Ολυμπιακό Στάδιο ήταν ξανά άδειο και κρύο στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και αυτό μόνο καλό δεν είναι.

Προβληματισμός για το άδειο Ολυμπιακό Στάδιο

Το Ολυμπιακό Στάδιο ήταν ξανά άδειο και κρύο στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και αυτό μόνο καλό δεν είναι.

Είναι κατανοητή η απογοήτευση του κόσμου με τα τελευταία αποτελέσματα μέχρι και τη νίκη του Σαββάτου, αλλά και με τη διοικητική στασιμότητα που επικρατεί. Αποτελεί κοινή συνείδηση το γεγονός ότι οι φίλαθλοι θέλουν να δουν ξανά έναν δυνατό Παναθηναϊκό που θα διεκδικεί πρωταθλήματα και θα κάνει πορείες στην Ευρώπη και όχι που θα παλεύει για την 5η θέση.

Για να συμβεί, όμως, το τελευταίο θα πρέπει να υπάρχει υπομονή σε ένα πλάνο που έχει χαραχτεί, εκτός κι αν το καλοκαίρι έχουμε διοικητικές αλλαγές, κάτι που τώρα φαντάζει δύσκολο.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 46.021 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα 2.058 εισιτήρια που κόπηκαν στο ματς με τον Αστέρα είναι απελπιστικά λίγα. Πρόκειται για αρνητικό ρεκόρ για φέτος. Ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα, για πολλούς λόγους, και αυτό μόνο κακό είναι. Στηρίξτε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή και φωνάξτε υπέρ του Παναθηναϊκού.

Και στην τελική, αν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα κατά των διοικούντων κάντε το στο γήπεδο. Η εικόνα του άδειου και κρύου ΟΑΚΑ είναι θλιβερή και αναμφίβολα επηρεάζει και τους ποδοσφαιριστές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...