ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα μάθει από τα λάθη ο Εμμανουηλίδης

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό. Είναι, όμως, ακόμα παιδί και πρέπει να γίνει άντρας. Μαθαίνοντας και από τα λάθη του.

Θα μάθει από τα λάθη ο Εμμανουηλίδης

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό. Είναι, όμως, ακόμα παιδί και πρέπει να γίνει άντρας. Μαθαίνοντας και από τα λάθη του.

Η σημερινή ιστορία είναι γνωστή. Η πράσινη ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι ο νεαρός άσος θα κάνει μόνος του προπονήσεις για μια εβδομάδα, έπειτα από πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε. Ο ταλαντούχος άσος τιμωρείται από τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα, όχι για να… εκτεθεί στα μάτια του κόσμου, αλλά για να μάθει από τα λάθη του και να καταλάβει ότι στις μεγάλες ομάδες υπάρχουν τιμωρίες και κανονισμοί.

Φυσικά, δεν έγινε κάτι το φοβερό και τρομερό. Αρχικά, η  φημολογία έκανε λόγο για καθυστερημένη άφιξη στην προπόνηση το Κορωπί, αλλά φαίνεται ότι ο λόγος της τιμωρίας, εν τέλει, είναι μια στιγμιαία αντίδραση του νεαρού σε εντολές του τεχνικού τιμ, σε προπόνηση πριν από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Από την ΠΑΕ δεν επιβαβαιώνεται το παραμικρό σχετικά με την αιτία της τιμωρίας. Ο Δώνης ενημερώθηκε, όπως και ο Νταμπίζας, και αποφασίστηκε ο παίκτης να τιμωρηθεί.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.690 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν μπαίνει σε αγωνιστική καραντίνα, ούτε κανένας στην ομάδα θα κρατάει… μανιάτικο στον Εμμανουηλίδη. Δε μιλάμε, άλλωσε, για… εκδίκηση, αλλά για τιμωρία βάσει κανονισμών. Ο νεαρός τιμωρείται για να μάθει από τα λάθη του. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα παιδί, μόλις 18 ετών, που “διψάει” για ποδόσφαιρο και που ορισμένες φορές θα έχει στιγμιαίες αντιδράσεις οι οποίος δεν αρμόζουν σε μεγάλη ομάδα. Δεν είναι ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Το πάθημα πρέπει να γίνει μάθημα. Αναμφίβολα, σε ένα παιδί τέτοιας ηλικίας η στεναχώρια έπειτα από μια τιμωρία είναι μεγάλη. Ακόμη, όμως, και μέσα απ’ αυτά, ο Εμμανουηλίδης (κι ο κάθε Εμμανουηλίδης) θα ωριμάσει. Απαιτείται η σωστή διαχείριση τόσο από την ομάδα, όσο κι από τον ίδιο.

Πρόκειται, άλλωστε, για ένα πολύ μεγάλο ταλέντο με μέλλον και προδιαγραφές μεγάλου ποδοσφαιριστή. Σε τέτοιες ηλικίες, όμως, δεν αρκεί μόνο το ταλέντο και η ποιότητα. Ο Εμμανουηλίδης πρέπει να μάθει πάνω σε γερές βάσεις, πρέπει να παίρνει τα μαθήματά του από τους δασκάλους του στο…ποδοσφαιρικό σχολείο του Παναθηναϊκού και να γίνει με τον καιρό αυτός που όλοι περιμένουν.  Ο Παναθηναϊκός, στο καθαρά ποδοσφαιρικό του κομμάτι, είναι μια μεγάλη οικογένεια. Και στις οικογένειες υπάρχουν και αυτά. Η πειθαρχία, άλλωστε, είναι κάτι που πρέπει να υπάρχει…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...