ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός: Για το “διπλό” στη Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός: Με μοναδικό στόχο τη δεύτερη σερί επικράτηση στο πρωτάθλημα οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τους κυανέρυθρους (15:00) για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός: Για το

ΠανιώνιοςΠαναθηναϊκός: Με μοναδικό στόχο τη δεύτερη σερί επικράτηση στο πρωτάθλημα οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τους κυανέρυθρους (15:00) για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, η ομάδα του Γιώργου Δώνη θέλει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα είναι πολύ σημαντικό για τη μάχη για την 5η θέση, ενώ θα ανεβάσει και την ψυχολογία πριν από τα τρια ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Οι “πράσινοι” ξέρουν ότι με τρίποντο σήμερα στη Νέα Σμύρνη θα κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την 5άδα, ειδικά αν και ο Αρης χάσει βαθμούς στην Τούμπα.

Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι δεδομένα. Απόντες είναι οι Ινσούα, Κουλιμπαλί και Γιόχανσον με τον Γιώργο Δώνη να παίρνει μαζί του 18 παίκτες. Σε ό, τι έχει να κάνει με την πιθανή ενδεκάδα αυτή είναι η παρακάτω: Διούδης, Μαυρομάτης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κάτσε, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Άλτμαν.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.669 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ns1 και θα υπάρχει κάλυψη από το panathinaiko24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.