ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρέθυμνο – Παναθηναϊκός: Με Τόμας αλλά χωρίς Μήτογλου στην Κρήτη

Ρέθυμνο - Παναθηναϊκός: Η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έφτασε πριν από λίγο στο Ρέθυμνο, για την αυριανή αναμέτρηση με την τοπική ομάδα, με τον Ντεσόν Τόμας να υπολογίζεται κανονικά από τον Πιτίνο.

Ρέθυμνο – Παναθηναϊκός: Πριν από λίγο η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έφτασε στην Κρήτη. Στην «πράσινη» αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Ντεσόν Τόμας ενώ στην Αθήνα έμειναν οι Παππάς, Λοτζέσκι αλλά και Μήτογλου.

Το Ρέθυμνο – Παναθηναϊκός αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο στις 17:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

To «τριφύλλι» θέλει να «καθαρίσει» το παιχνίδι από νωρίς και με τον τρόπο αυτό να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στην Basket League.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει καταφέρει να μείνει αήττητος στην ιστορία αυτών των αναμετρήσεων αφού με τη νίκη του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ, έφτασαν τις 17 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, κάνοντας το 8/8 στην Κρήτη. Στα ματς του Ρεθύμνου, η τοπική ομάδα έφτασε πιο κοντά στην επιτυχία μόνο σε εκείνο της σεζόν 2011-12 όταν ηττήθηκε με 72-77 (Ράιτ 18, Λάτοβιτς 14 – Μπατίστ 22, Καϊμακόγλου 11). Στις υπόλοιπες επτά επισκέψεις του στο “Μ.Μερκούρη”, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ νίκησε με διαφορές 15 ως 34 πόντους.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθύμισε από την άλλη πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση.

Exit mobile version