ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Πάνοπλος στο ντέρμπι!

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Το «τριφύλλι» μ΄όλα τα όπλα στη... φαρέτρα του καλείται αύριο να πάρει τη νίκη και να...κόψει το αήττητο του ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους σήμερα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Δώνης μετά από αρκετές αγωνιστικές θα έχει όλα τα όπλα του στη διάθεση του, ώστε να διεκδικήσει τη νίκη στην αυριανή αναμέτρηση.

Οι «πράσινοι» θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη, με σκοπό να… κόψουν το αήττητο του ΠΑΟΚ, αλλά και να διεκδικήσουν την είσοδο τους στην 5αδα της Super League.

Εκτός άφησε ο Γιώργος Δώνης τον Νίκο Βέργο αφού για την επίθεση επέλεξε Καμπετσή και Μακέντα. Εκτός, όπως αναμενόταν και οι ανέτοιμοι Κουλιμπαλί, Μουνιέ και Στάικος. Ταυτόχρονα στην αποστολή επέστρεψαν οι Κότσαρης αλλά και ο Εμμανουηλίδης μετά το πειθαρχικό του παράπτωμα.

Αναλυτικά η πράσινη αποστολή: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Άλμαν, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

Exit mobile version