ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΛΛΟΙ ΣΚΑΟΥΤΕΡΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Η Σαμπντόρια στο ΟΑΚΑ για παίκτη του Παναθηναϊκού

Το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ συγκέντρωσε πολλά βλέμματα ξένων ομάδων. Για ποιον ήρθε η Σαμπντόρια.

Η Σαμπντόρια στο ΟΑΚΑ για παίκτη του Παναθηναϊκού

Αρκετά μεγάλος ήταν ο αριθμός των σκάουτς που βρέθηκαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα «μάτια» της Στουτγκάρδης, της Σαμπντόρια, της Νις, της Λιλ και της Μπεσίκτας ήταν στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου παρακολουθώντας παίκτες και των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν ο παίκτης τον οποίο είχαν… σημειωμένο στο μπλοκάκι τους οι άνθρωποι της Σαμπντόρια.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.386 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει προταθεί σε ιταλικές ομάδες, πέρσι μάλιστα ήταν ζεστό το ενδιαφέρον για να παίξει στην Ιταλία, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε. Θεωρείται, ωστόσο, δεδομένο πως και το ερχόμενο καλοκαίρι θα προκύψει ενδιαφέρον.

Από ‘κει και πέρα, τα μάτια της Στουτγκάρδης φέρεται να είναι στραμμένα στον Χατζηγιοβάνη, ενώ η Μπεσίκτας είχε έρθει για παίκτες του ΠΑΟΚ, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε σε παιχνίδι του τουρκικά μάτια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.