ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαδόπουλος σε Σταυρόπουλο: «Είσαι φίλος μου, τα δέχομαι όλα από σένα»

Εντυπωσιακό... τέλος είχε η κόντρα Μάνου Παπαδόπουλου - Χρήστο Σταυρόπουλου στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Όλα όσα είπε ο Μάνος Παπαδόπουλος στο τέλος!

Παπαδόπουλος σε Σταυρόπουλο: «Είσαι φίλος μου, τα δέχομαι όλα από σένα»

Μάνος Παπαδόπουλος και Χρήστος Σταυρόπουλος έβγαλαν… μαχαίρια στο σημερινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού απάντησε στα… κατηγορώ του γενικού διευθυντή του Ολυμπιακού, με την κόντρα τους όμως να έχει ένα εντυπωσιακό… τέλος.

Αφότου ηρέμησαν τα πνεύματα, ο Παπαδόπουλος πήρε τον λόγο και απευθύνθηκε στον Σταυρόπουλο και είπε τα εξής: «Θέλω να πω στον φίλο μου τον Χρήστο ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος στο μπάσκετ, που δέχομαι να μου μιλήσει έτσι, όπως μου μίλησε. Γιατί τον θεωρώ φίλο πολλά χρόνια. Είπε αυτά, που είπε, αλλά δεν έχω πρόβλημα γιατί είναι φίλος».

Τέλος και σχετικά με την τοποθέτηση του Ολυμπιακού ότι η Πολιτεία μπορεί άμεσα να λύσει τα προβλήματα του μπάσκετ και δη να βάζει από δω και πέρα ξένους διαιτητές, ο Παπαδόπουλος τόνισε: «Δεν θα είχα καμία εμπιστοσύνη στην οποιαδήποτε Πολιτεία για να ασχοληθεί με αυτά τα ζητήματα. Η Πολιτεία δεν μπορεί να λύσει κανένα πρόβλημα».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.902 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.