ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Νίκη με την Μπούντουτσνοστ για να μην πάει χαμένη η προσπάθεια»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε ότι οι πράσινοι πρέπει να πάρουν τη νίκη- πρόκριση επί της Μπούντουτσνοστ, για να μην πάει χαμένη η προσπάθεια που έχουν κάνει το τελευταίο δίμηνο.

Παπαπέτρου: «Νίκη με την Μπούντουτσνοστ για να μην πάει χαμένη η προσπάθεια»

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαπέτρου:

Αρχικά τόνισε: «Χάσαμε στο τελευταίο σουτ. Κάναμε αρκετά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο και φαίνεται πως αυτό ήταν μοιραίο. Το λάθος ήταν ότι φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας».

Στη συνέχεια επισήμανε: «Είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση. Δεν δεχθήκαμε πολλούς πόντους. Είχαμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο και αυτό ήταν που μας στοίχησε τη νίκη».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 35.843 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος αναφέρθηκε στον αγώνα με την Μπούντουτσνοστ: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε, γιατί έχουμε κάνει μία πολύ καλή προσπάθεια το τελευταίο δίμηνο. Πρέπει να παλέψουμε στον αγώνα με την Μπούντουτσνοστ για να μην πάει χαμένη η προσπάθεια μας τους τελευταίους δύο μήνες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.