ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο λόγος που κόπηκε από την αποστολή ο Κάτσε – Τα πλάνα του Δώνη με Απόλλωνα

Γι αυτό έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Απόλλωνα ο Έργκους Κάτσε - Πως σκοπέυει να παρατάξει τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Απόλλωνα ο Γιώργος Δώνης.

Γι αυτό έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Απόλλωνα ο Έργκους Κάτσε – Πως σκοπέυει να παρατάξει τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Απόλλωνα ο Γιώργος Δώνης.

Ο Εργκους Κάτσε έμεινε εκτός αποστολής του αυριανού αγώνα με τον Απόλλωνα, κάτι που, αρχικά, προκάλεσε την έκπληξη όλων. Ο Αλβανός χαφ δε θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη. Ο λόγος είναι ένα χτύπημα που δέχθηκε, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Ο Κάτσε παραπονέθηκε σήμερα για πόνους στο σημείο γι αυτό και ο Δώνης τον απέκλεισε.

Σε ό, τι αφορά τα πλάνα του Έλληνα προπονητή, είναι πολύ πιθανό το “τριφύλλι” να επιστρέψει σε τετράδα στην άμυνα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης και στόπερ θα παίξουν οι Οικονόμου, Κολοβέτσιος. Δεξιά θα είναι ο Κουλιμπαλί και αριστερά ο Ινσούα. Στα χαφ θα παίξουν οι Δώνης, Κουρμπέλης και σίγουροι θεωρούνται οι Χατζηγιοβάνης, Άλτμαν και Μακέντα, ενώ την τελευταία θέση διεκδικεί ο Καμπετσής μαζί με άλλους και μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο Δώνης.

Exit mobile version