ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντοκιμαντέρ Ευρωλίγκας: «Καλάθης, ο προστάτης της κληρονομιάς του Παναθηναϊκού» (vid)

Η Ευρωλίγκα παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα στον Νικ Καλάθη αποκαλώντας τον «Guardian of a Legacy». Τι δηλώνει ο Νικ για την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Ντοκιμαντέρ Ευρωλίγκας: «Καλάθης, ο προστάτης της κληρονομιάς του Παναθηναϊκού» (vid)

Η Ευρωλίγκα παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα στον Νικ Καλάθη αποκαλώντας τον «Guardian of a Legacy». Τι δηλώνει ο Νικ για την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Ο ηγέτης των «πράσινων» μιλά στη συμβολή του Έλληνα παππού του και της οικογένειας Γιαννακόπουλου σε αυτό που είναι σήμερα. «Ο παππούς μου ήταν μεγάλο κομμάτι στην επιτυχία μου στο μπάσκετ και την καριέρα μου, ειδικά καθώς μεγάλωνα, γιατί με πίεζε αρκετά και παράλληλα ήταν ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου. Είναι παράξενο πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα, με εκείνον να ζει στις ΗΠΑ και εμένα να κατοικώ πλέον στην Ελλάδα», τονίζει.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου με αγκάλιασε σαν να ήμουν παιδί της. Εκείνοι με έφεραν από τις ΗΠΑ και ό,τι κι αν χρειαζόμουν, μου το έδιναν. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν τα πάντα για τον Παναθηναϊκός. Αυτή η οικογένεια έκανε τον Παναθηναϊκό αυτό που είναι σήμερα. Είναι η κληρονομιά τους. Όπως έλεγε ο κύριος Παύλος, για να φτάσεις στην κορυφή πρέπει να προσπαθήσεις, να έχεις όραμα, αφοσίωση και πίστη», προσθέτει.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 35.825 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ μίλησε και ο εμβληματικός ηγέτης του συλλόγου, Φραγκίσκος Αλβέρτης, που ξεναγεί τον Καλάθη στον «Τάφο του Ινδού». «Έχω περάσει στον Παναθηναϊκό περισσότερη από τη μισή ζωή μου. Είχα την τύχη να βρίσκομαι τα τελευταία 30 χρόνια σε μια ομάδα με σπουδαία ιστορία και μεγάλες στιγμές. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ ακόμη να βρίσκομαι εδώ».

Επίσης για τον Νικ μιλούν ο Ρικ Πιτίνο, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αλλά και τωρινοί συμπαίκτες του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.