ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπάσκετ: Άνετο απόγευμα στην Αγία Παρασκευή

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού έκανε ένα άνετο πέρασμα από την Αγία Παρασκευή (68-52).

Μπάσκετ: Άνετο απόγευμα στην Αγία Παρασκευή

Δεν σταματά πουθενά η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού. Οι παίκτριες του Καντζιλιέρη έχουν ήδη εξασφαλίσει την άνοδό τους στην Α1, ωστόσο συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους, θέλοντας να κλείσουν μόνο με νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Παναθηναϊκός κινήθηκε προς αυτήν την κατεύθυνση, περνώντας άνετα από την έδρα της Αγίας Παρασκευής με σκορ 68-52. Μούλη και Καλαμπάκου σημείωσαν από 18 πόντους, με τις Σλούκα και Εζέτζα να συμπληρώνουν 9.

Τα δεκάλεπτα: 10-26, 19-41, 30-56, 52-68

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.893 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καντζιλιέρης): Κασδαγλή 2, Μούλη 18, Ακρίβου 4, Μούτσα, Καλαμπάκου 18(3), Ευαγγελάτου 4, Αρβανίτη, Σλούκα 9(2), Βασιλάκη, Σιγάλα 4, Εζετζα 9, Τριανταφύλλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.