ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Πιτίνο: “Δίνω τα εύσημα στη Ρεάλ για την άμυνα στον Καλάθη”

Οι δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη.

Πιτίνο:

Ο Ρικ Πιτίνο ανέφερε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου:

«Κυριάρχησαν πλήρως, έπαιξαν καλύτερα. Ήταν άλλο παιχνίδι το δεύτερο ματς της σειράς. Πάμε στην Αθήνα με το σκορ στο 2-0. Δεν είμαστε σε καλή θέση».

Για τον Φακούντο Καμπάτσο: «Είναι ένας σκληρός παίκτης. Παλεύει, πήρε ένα ριμπάουντ δύσκολο με αντιπάλους ψηλούς. Παίζει έξυπνα. Είναι τρομερή η προσπάθειά του».

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.501 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις αλλαγές στο Game 3: «Δεν πήραμε σουτέρ από τους Ουόριορς. Δεν θα αλλάξει κάτι λόγω ενός αγώνα. Είμαστε εδώ γιατί παίξαμε καλή άμυνα. Μπορούμε να αλλάξουμε την προσωπικότητά μας. Πρέπει να δούμε το βίντεο και να το κρίνουμε αυτό».

Για τον Νικ Καλάθη: «Ο Καλάθης δεν είχε καλό ματς, λόγω της άμυνας που τον έπαιζαν. Δεν έβαλε τα ελεύθερα σουτ. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην άμυνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.