ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Επιλογές από Σέριε Β και Τσάμπιονσιπ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Επιλογές από Σέριε Β και Τσάμπιονσιπ

Με τον πλέον δυναμικό τρόπο ανοίγει η Μεγάλη Εβδομάδα, σήμερα (22/4) υπάρχουν δεκάδες επιλογές από όλη την Ευρώπη στο ποδοσφαιρικό κουπόνι και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Πλήρης είναι η δράση στην αγγλική Τσάμπιονσιπ και τη Σέριε Β, από τις οποίες μπορούμε να αντλήσουμε ενδιαφέρουσες επιλογές. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, όπως η Bwin, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Ανεβασμένη αγωνιστικά και ψυχολογικά η Παλέρμο

Στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Σέριε Β η Παλέρμο υποδέχεται στο “Renzo Barbera” την Πάντοβα, η οποία δείχνει να έχει παραδώσει τα όπλα στην προσπάθεια για παραμονή. Το συγκρότημα του Στελόνε προέρχεται από δύο εξαιρετικά σημαντικές νίκες κόντρα στις Ελλάς Βερόνα (1-0 εντός έδρας) και Μπενεβέντο (2-1 εκτός έδρας). Με τους 56 βαθμούς που συγκέντρωσε συνεχίζει τη μάχη για απευθείας άνοδο στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας, καθώς βρίσκεται μόλις στο -1 από τη Λέτσε και στο -4 από την πρωτοπόρο Μπρέσια. Στην αντίπερα όχθη βρίσκουμε την ουραγό Πάντοβα, η οποία δείχνει να έχει αποδεχτεί τη μοίρα της…

Η διοίκηση του συλλόγου ψάχνει ήδη τον προπονητή που θα την οδηγήσει την επόμενη σεζόν στη χαμηλότερη κατηγορία της γειτονικής Ιταλίας. Την προηγούμενη εβδομάδα στο ματς “ζωής ή θανάτου” με την Κοσέντζα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της, μένοντας στη “λευκή” ισοπαλία. «Η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, παρόλα αυτά δεν θα ταξιδέψουμε για βόλτα στην έδρα της Παλέρμο», υπογράμμισε ο προπονητής της Πάντοβα, Ματέο Σεντουριόνι, ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του. Δεδομένης της δυναμικής της Παλέρμο θα επιλέξουμε το combo 1 & over 2,5 σε απόδοση 2.35.

Μονόδρομος η νίκη για Λιντς

Από την Ιταλία ταξιδεύουμε βορειοδυτικά στο Ηνωμένο Βασίλειο και το “Griffin Park”, εκεί που η αδιάφορη βαθμολογικά Μπρέντφορντ υποδέχεται τη Λιντς για την 44η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Το συγκρότημα του Φρανκ δεν κυνηγάει κανέναν στόχο στις τρεις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος, με τους 55 βαθμούς που συγκέντρωσε βρίσκεται στο +15 από την επικίνδυνη ζώνη και στο -12 από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ αν΄δοου. Στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές πανηγύρισε μόλις μία νίκη κόντρα στην ουραγό Ίπσουϊτς (2-0) στις 10 του μηνός, στις υπόλοιπες σημείωσε τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Από την άλλη πλευρά έχουμε τη Λιντς που προέρχεται από την ήττα σοκ κόντρα στη Γουίγκαν (2-1 εντός έδρας). Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 17′, παρόλα αυτά κατάφεραν να πραγματοποιήσουν επική ανατροπή κόντρα στα “παγώνια” τα οποία υποχώρησαν στην 3η θέση της κατάταξης, ισοβαθμώντας με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η οποία έχει καλύτερη διαφορά γκολ. Είναι περιττό να αναφέρουμε πως για το συγκρότημα του Μπιέλσα η νίκη αποτελεί μονόδρομο στη σημερινή αναμέτρηση, για αυτό και θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...