Ποδόσφαιρο

Δημοσίευμα που προκαλεί: «Υποψήφιος επενδυτής θέλει Παναθηναϊκό χωρίς τη Θύρα 13»

Ένα αρκετά περίεργο και σίγουρα προκληκτικό ρεπορτάζ είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Ένα αρκετά περίεργο και σίγουρα προκληκτικό ρεπορτάζ είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχει υποωήφιος επενδυτής ο οποίος ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει θέσει ως όρο να… καθαρίσει τη Θύρα 13. Είναι να απορεί κανείς με τη σκοπιμότητα και τον δόλο τέτοιων “ρεπορτάζ” και μάλιστα σε τέτοιες μέρες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος»: «υποψήφιος επενδυτής έχει βρεθεί και ενδιαφέρεται σοβαρά να μπει το καλοκαίρι στην ΠΑΕ, αλλά για να ασχοληθεί απαιτεί την απεξάρτηση της ΠΑΕ από τον πυρήνα των οργανωμένων της Θύρας 13 που προκαλεί κατά καιρούς επεισόδια.

Κάτι τέτοιο δεν σημαίνει φυσικά διάλυση της θύρας 13 αφού καταλαβαίνει κανείς ότι η συγκεκριμένη έκφραση των οπαδών είναι συνδεδεμένη με την ιστορία του συλλόγου και δεν γίνεται να εξαφανιστεί.

Ομως η επιδίωξη έχει να κάνει με την αποψίλωση της κερκίδας από τα άτομα που δημιουργούν προβλήματα και τελικό σκοπό τη μετατροπή της εξέδρας των οργανωμένων σε ένα κλαμπ που θα αλλάξει τρόπο συμπεριφοράς και θα έχει αποκλειστικό σκοπό την υποστήριξη του Παναθηναϊκού την ώρα του αγώνα χωρίς τα μέλη του να παρεκτρέπονται».

Exit mobile version