ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χατζηγιοβάνης: «Μας κόστισε πολύ η αφαίρεση βαθμών. Ανήκω στον Παναθηναϊκό»

Η αφαίρεση βαθμών κόστισε περισσότερο στον Παναθηναϊκό φέτος, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Χατζηγιοβάνης: «Μας κόστισε πολύ η αφαίρεση βαθμών. Ανήκω στον Παναθηναϊκό»

Η αφαίρεση βαθμών κόστισε περισσότερο στον Παναθηναϊκό φέτος, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Διονύση Δεσύλλα:

Για τη φετινή χρονιά του Παναθηναϊκού: «Η χρονιά τελείωσε και τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμέναμε, καθώς με την αφαίρεση βαθμών δεν καταφέραμε να κυνηγήσουμε την πεντάδα μέχρι το τέλος. Θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτή τη χρονιά και να κοιτάξουμε μπροστά».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.131 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι κόστισε περισσότερο στον Παναθηναϊκό φέτος: «Η αφαίρεση βαθμών, γιατί αλλιώς θα μας ένιωθε ο Άρης. Αν είσαι κοντά είναι αλλιώς. Δεν μπορώ να πω τι φταίει και γιατί έγινε αυτός ο κακός δεύτερος γύρος. Ίσως οι κακές εμφανίσεις, ήρθαν από την κούραση. Δουλειά και μόνο δουλειά για να πάμε καλύτερα του χρόνου».

Για τον ίδιο: «Όσο πιο πολύ παίζεις τόση περισσότερη εμπειρία έχεις. Έγινα πιο ώριμος και έμπειρος και ευχαριστώ τον προπονητή μου για την ευκαιρία που έδωσε».

Για τη νέα χρονιά: «Το καλύτερο για την ομάδα. Αυτό που κοιτάω είναι τον Παναθηναϊκό και να γίνω καλύτερος».

Για τους στόχους του και αν έχει πρόταση: «Αυτή την στιγμή ανήκω στον Παναθηναϊκό. Κάποια στιγμή θέλω να παίξω στο εξωτερικό, γιατί αγαπάω το ποδόσφαιρο και έξω είναι πιο όμορφο. Είναι όνειρό μου να πάω στο εξωτερικό. Τώρα δεν υπάρχει κάτι, καμία πρόταση. Είμαι στον Παναθηναϊκό και παίζω για τον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.