ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προτεραιότητα τα συμβόλαια Κουρμπέλη, Ινσούα, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν πάρει την απόφασή τους για νέα συμβόλαια στους τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Προτεραιότητα τα συμβόλαια Κουρμπέλη, Ινσούα, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν πάρει την απόφασή τους για νέα συμβόλαια στους τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Όπως έχουμε τονίσει ξανά, προτεραιότητα στον σχεδιασμό του «τριφυλλιού» αποτελούν οι επεκτάσεις στις συνεργασίες και οι ενδεχόμενες αποχωρήσεις. Πρώτα θα συμβούν αυτά και στη συνέχεια θα ασχοληθούν με τη μεταγραφική ενίσχυση οι άνθρωποι της ομάδας. Το κυρίαρχο είναι να γίνει η επέκταση συμβολαίων σε ποδοσφαιριστές για τους οποίους έχει πάρει την οριστική απόφαση ο Γιώργος Δώνης.

Αυτοί είναι δεδομένα οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιάννης Μπουζούκης, Εμάνουελ Ινσούα και Τάσος Χατζηγιοβάνης. Τα συμβόλαιά τους λήγουν το 2020 και ο στόχος της ομάδας είναι όχι μόνο να τους κρατήσουν, αλλά να τους δέσουν με νέο συμβόλαιο, το οποίο θα περιλαμβάνει ελαφρώς αυξημένες αποδοχές.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.694 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βέβαια, ακόμη κι αν συμβεί αυτό, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι σε μια ενδεχόμενη πρόταση. Οι «πράσινοι» δε βγαίνουν στην αγορά με πωλητήριο στους συγκεκριμένους παίκτες, αλλά δε θα πουν «όχι» σε μια πρόταση, η οποία θα είναι οικονομικά συμφέρουσα γι αυτούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.