ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το φαινόμενο «Αγγελόπουλοι» επιτάσσει λαϊκή βάση στις ομάδες

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για ένα ιστορικό μάθημα προς όλους μετά τη διαφαινόμενη απόφαση των αδελφών Αγγελόπουλων να ρίξουν τον Ολυμπιακό στην Α2.

Το φαινόμενο «Αγγελόπουλοι» επιτάσσει λαϊκή βάση στις ομάδες

Κοντός: Οι τελευταίες εβδομάδες μας δίδαξαν πάρα πολλά και μας έδωσαν επίσης απαντήσεις για ακόμη περισσότερα. Οι τέσσερις συνεδριάσεις στον ΕΣΑΚΕ μας έκαναν σοφότερους καθώς αντιληφθήκαμε πως 13 ομάδες κάθισαν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν λύσεις, να μελετήσουν πως θα βελτιώσουν το προϊόν και μία αποφάσισε πως από τη στιγμή που δεν της έγινε το χατίρι της διακοπής θα φύγει με προορισμό την Α2 Εθνική Κατηγορία. Ειλικρινά, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό τους βασισμένο στους ελληνικούς «κανόνες» που πάντα κρύβουν ένα έκνομο παράθυρο αλλά για την ώρα μιλάμε για ένα φαινόμενο με ονοματεπώνυμο.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.