Ερασιτέχνης

Βόλεϊ: Ανανεώνει έξι και κλείνει δύο ο Παναθηναϊκός

Η ανανέωση του Κυριάκου Καμπερίδη φέρνει εξελίξεις στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού προχωρά προς τη νέα σεζόν, η οποία θα την βρει ξανά στα σαλόνια της Α1. Η διοίκηση φρόντισε να επιβραβεύσει τον κόουτς Κυριάκο Καμπερίδη, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του. Η παραμονή Καμπερίδη, έθεσε σε κίνηση τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ήδη, φαίνονται οι πρώτες κινήσεις που αφορούν το υπάρχον ρόστερ.

Πρώτο μέλημα των “πρασίνων” είναι να “δέσουν” τις παίκτριες που αποτέλεσαν τη βάση της φετινής πορείας. Έτσι, σύμφωνα με την “Πράσινη”, η διοίκηση έχει κάνει τις πρώτες επαφές με τις Πέννυ Ρόγκα, Μαρία Οικονομίδου, Σοφία Κοσμά, Ιλιόνη Κελεσίδη, Εβίτα Λεωνίδου και Αθηνά Βογιατζόγλου. Οι έξι παίκτριες αναμένεται να απαντήσουν θετικά, παραμένοντας στο ρόστερ.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Καμπερίδης “τσεκάρει” την ελληνική αγορά, ώστε να ισχυροποιήσει το ρόστερ. Ήδη, θα πρέπει να θεωρείται παίκτρια του Παναθηναϊκού η Όλγα Βεργίδου, ενώ όπως αναφέρει η “Πράσινη”, κοντά στον Παναθηναϊκό είναι και η 21χρονη παίκτρια του ΖΑΟΝ, Νάσια Φακοπουλίδου.

Exit mobile version